Guide: Hållbara evenemang

Interaktiv checklista – nedladdningsbar PDF

3 500 kr

Exkl. moms

Köp guide

Gör ditt nästa företagsevenemang mer hållbart! Med vår pedagogiska steg-för-steg-guide blir det enklare än någonsin att planera och genomföra jobbeventet på ett hållbart sätt. Kom i gång redan idag!

Du får fem färdiga upplägg på klimatsmarta och inkluderande företagsevenemang samt en konkret lista att checka av inom fem viktiga områden:

  • Plats och transport
  • Mat och dryck
  • Inköp
  • Inkluderande event
  • Profilmaterial och gåvor 

Forma ditt hållbara företagsevenemang redan idag!

Få tillgång till en konkret och utförlig guide för att skapa hållbara evenemang på ditt företag! Guiden täcker in de tre viktiga delarna inom hållbarhet – den miljömässiga, den ekonomiska och den sociala hållbarheten – och innehåller kreativa evenemangsförslag och praktiska checklistor. Guiden är självförklarande och enkel och fungerar lika bra att använda själv eller ge som ett stöd till en kollega eller extern samarbetspartner.

Undvik fallgroparna

Många företagsevenemang dras ofta med utmaningen att man skapar en negativ påverkan på såväl miljön som det sociala och det ekonomiska. Med vår guide hjälper vi dig och dina kollegor att hitta en bättre väg som alla tjänar på, så att du slipper de fallgropar som det annars är vanligt att fastna i – utan att man kanske ens märker det.

Slipp misstag och få mer tid till annat

Med den här steg-för-steg-guiden checkar du enkelt av alla delar i hur du kan skapa ett hållbart evenemang. Guiden är tillgänglighetsanpassad och interaktiv vilket gör att du både kan skriva ut den och använda den digitalt. Du blir riktigt vass på att arrangera hållbara kundevent, personalträffar och kickoffer och slipper misstag längs med vägen. Dessutom effektiviseras planeringsarbetet och du kan lägga mer tid på andra viktiga saker, eftersom hållbarhetsaspekten blir en ”no-brainer”.

Levereras av Jobba Hållbart

Den här produkten levereras av Jobba Hållbart. Den är framtagen tillsammans med en expert inom ämnet.

Köpinformation

När du köpt den här produkten kommer du få tillgång till en interaktiv PDF som du kan ladda ned obegränsat antal gånger. Produkten är tillgänglig i 180 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Guide:
 Inkluderande kommunikation

3 500 kr

Läs mer

Coachingpaket: Kickstarta hållbarhetsarbetet

8 000 kr

Läs mer

Kurs: Stärk ditt hållbara varumärke på ett trovärdigt sätt

4 500 kr

Läs mer