Grundkurs i digital tillgänglighet

Videoföreläsning

4 500 kr

Exkl. moms

Köp kursen

Det finns mycket att vinna på att tillgänglighetsanpassa företagets material på webbplatsen, i dokument och film. För att kommunicera digitalt och nå fram till din målgrupp finns det flera praktiska tips att ta fasta på. Lär dig mer om hur du tillgänglighetsanpassar er kommunikation.

Tillgänglig kommunikation tilltalar fler

Att tillgänghetsanpassa sitt material digitalt blir allt viktigare. Frågan kan kännas stor och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Oavsett om du jobbar inom offentlig förvaltning, privat sektor eller i en organisation finns det många fördelar, eller till och med krav på att tillgänghetsanpassa ditt digitala material. Visste du exempelvis att över 30 procent av den svenska befolkningen har någon form av funktionsvariation, enligt SCB:s statistik? Språk, tillfälliga eller permanenta nedsättningar spelar roll för hur vi tar till oss budskap. I den här föreläsningen får du en introduktion till digital tillgänglighet, med konkreta tips för att ta ert arbete till nästa nivå inom webb, film och dokument.

Det här kommer du att lära dig!

  • Vad säger lagen om tillgänglighet?
  • Vad ska man tänka på vid tillgänglighetsanpassning av webbplatser?
  • Vad gäller vid tillgänglighetsanpassning av dokument?
  • Vad ska man tänka på vid tillgänglighetsanpassning av film?

Passar för dig som...

...som ansvarar för kommunikationen eller marknadsföringen i ett företag eller organisation.

...är entreprenör, ägare, vd eller har en annan ledande roll och vill stärka kommunikationen på era digitala plattformar.

Levereras av Advant

Föreläsningen om digital tillgänglighet genomförs av Advant som levererar kommunikationslösningar inom webb, film och dokument och många andra forum. Advant har en lång erfarenhet av att tillgänglighetsanpassa material till sina kunder.

Köpinformation

När du köpt den här produkten kommer du få tillgång till en interaktiv PDF som du kan ladda ned obegränsat antal gånger. Produkten är tillgänglig i 180 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Workshop: Inkluderande kommunikation

8 000 kr

Läs mer

Guide: Inkluderande 
kommunikation

3 500 kr

Läs mer

Kunskapspaket: Inkluderande ledarskap och möten

8 000 kr

Läs mer