Inkluderande ledarskap och möten

Kunskapspaket och konsulttimme

8 000 kr

Exkl. moms

Köp paket

För att få välmående, konkurrenskraftiga och innovativa företag krävs aktiva val – varje dag. Genom att arbeta med inkluderande ledarskap och möten ökar trivseln på arbetsplatsen och du får gladare och produktivare medarbetare. Lär dig hur!

Få ett välmående företag genom inkludering

Ett inkluderande ledarskap ökar trivseln, kreativiteten och lönsamheten på arbetsplatsen. Men i en värld med snabba omställningar kan det vara svårt att veta hur man ska gå till väga. Med ett inkluderande arbetssätt i ledarskapet och i möten tar du till vara på hela gruppens kunskap på arbetsplatsen. Det innebär bland annat att:

  • Lönsamheten ökar.
  • Konkurrenskraften ökar.
  • Du attraherar talanger.
  • Kreativiteten ökar.
  • Kundefterfrågan ökar.

Paketet passar extra bra till...

...både anställda och chefer i små och medelstora företag.

...du som har en ledande roll i verksamheten eller vill utveckla dig inom mötesmetodik och att leda andra på ett bra sätt. 

Kunskapspaket + konsulttimme

Delen om Inkluderande ledarskap innehåller en film plus tillhörande övningar för att kunna skapa och leda inkluderande möten. I delen om inkluderande möten får du tillgång till en film med tillhörande metodpaket.

I paketet ingår en digital personlig coaching med en hållbarhetsexpert inom social hållbarhet. På en timme går ni tillsammans hur verktygen fungerar för att ni ska kunna starta er resa. 2-4 personer från ert företag får medverka på den digitala coachingen.

Levereras av The Yes Way

Kunskapspaketet levereras av Jobba hållbarts partner The Yes Way som har stor erfarenhet av att utveckla verktyg för att kunna attrahera och stötta entreprenörer och innovatörer i deras hållbarhetsresa. Läs mer om The Yes Way här.

Köpinformation

När du köpt den här produkten kommer du få tillgång till alla delar via Mina sidor. Produkten är tillgänglig i 180 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Kunskapspaket: Inkluderande rekrytering

8 000 kr

Läs mer

Guide: Inkluderande  kommunikation

3 500 kr

Läs mer

Workshop: Inkluderande kommunikation

8 000 kr

Läs mer