Paket social hållbarhet: Del 1

Utbildningspaket

8 000 kr

Exkl. moms

Köp del 1

Observera att den här produkten är en del i en serie om tre delar. Visste du att du kan köpa alla delar på en gång och spara 4 000 kr?

 (Totalpris 20 000 kr)

Köp paket med tre delar

Behovsanalys & handlingsplan

Påbörja eller vidareutveckla ert arbete

Detta ingår:

  • Uppstart, digital konsulttimme (1 h digital workshop för 2-4 personer)
  • PDF-guide
  • Checklista
  • Mall för handlingsplan

Psst! Materialet finns delvis på engelska. Hör av dig om du är intresserad.

Startskottet för social hållbarhet

Kickstarta i ditt arbete med social hållbarhet. Här får du de verktyg du behöver för att ta ett första steg eller utveckla ditt befintliga arbete med hjälp av en beprövad metod.

Gör din egen handlingsplan

Det är ett grundpaket där du lär dig grunderna och ger dig de verktyg som du behöver. När du är klar har du en genomarbetad kartläggning och handlingsplan som du kan kommunicera med bland annat ledning, personal och vid rekryteringar.

Vi gör det konkret och tidseffektivt för att du enkelt ska komma igång. Även om du har lite kunskap själv kommer du snabbt komma igång för att du på ett bra sätt ska kunna leda och genomföra arbetet.

Bli en bättre arbetsgivare

När du är färdig har du alla byggstenar på plats som gör dig till en bättre arbetsgivare. Du kommer också ha ett gemensamt ramverk för hela företaget att förhålla sig till.

The Yes Way

Den här produkten levereras av Jobba Hållbarts partner The Yes Way. The Yes Way erbjuder praktiska metoder, utvecklingsprogram och verktyg som ska ge fler människor möjlighet att vara en del av samhälls- och teknikutvecklingen, oavsett kön, bakgrund, ålder eller funktionsvariation. Det ger i sin tur utrymme för nya innovativa lösningar, kompetenser och företagsformer.

Observera att den här produkten är en del i en serie om tre delar. Visste du att du kan köpa alla delar på en gång och spara 4 000 kr?

 (Totalpris 20 000 kr)

Köp paket med tre delar

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Paket – Social hållbarhet: Del 2

8 000 kr

Läs mer

Paket – Social hållbarhet: Del 3

8 000 kr

Läs mer

Paket – Social hållbarhet:

Alla tre delar

20 000 kr (spara 4 000 kr!)

Läs mer