MammaMage Total Core

Mammaträning

1 750 kr

Exkl. moms. Pris för 5 personer (350 kr/person)

Köp program

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Vill du få en stark mage - på riktigt och stärka kroppen inifrån och ut? MammaMage Total Core är ett sexveckorsprogram som passar dig oavsett om du nyligen varit gravid eller inte.

Genom att visa att ni bryr er om välmående i samband med graviditet stärker ni dessutom kvinnors roll på arbetsplatsen.

Få en stabil kärna för en starkare kropp

Programmet är framtaget av Yogobe och Katarina Woxnerud. Det här sexveckorsprogrammet fokuserar på den djupa bålkontrollen för att ge en stark och stabil grund så du kan träna vidare med flera och andra övningar. I programmet ligger även fokus på andningen. Programmet passar dig som är nybliven mamma, men även för dig som var gravid för flera år sedan. Även om du aldrig varit gravid har du också ofta stor nytta av de här övningarna som stärker kroppen med start i den viktiga inre cylindern i vår core. Fokus ligger på magen – och tillhörande rygg- och bäckenbottenmuskulatur. 

Programmets upplägg

I programmet blandas teori och praktik och du kan varje vecka träna tillsammans med Katarina i ett cirka 25–30 minuter långt pass. Katarina förklarar löpande vad du ska göra och hur det bör kännas och du får variationer så du kan förändra övningarna så de passar din nivå. Men kom ihåg att det är viktigt att starta på en relativt lätt nivå som man klarar av och sedan bygga vidare! Förutom övningar för magen, bäckenbottenmusklerna och andningen tränar vi övningar även för höfter, fötter och andra viktiga kroppsdelar som kan påverka magens funktion. Häng på!

Att tänka på

Välj övningar och positioner där du känner att du arbetar på rätt sätt. Ibland kan man hitta aktiveringen i en enda position, men känner inget alls i de andra. Starta där du hittar rätt! När du väl har hittat rätt i en position brukar det vara lättare att ta med sig känslan till de andra positionerna och få mer progression.

Passar för dig som...

...vill få ett ökat välbefinnande, stärka kroppen och känna bättre balans och harmoni.

Levereras av Yogobe

Yogobe är en digital tjänst för hållbar hälsa, yoga och träning – för såväl privatpersoner som företag. Kärnan är ett videobibliotek med över 2000 sekvenser inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer.

Köpinformation

När du köpt tjänsten kommer du att få tillgång till materialet via Yogobes plattform. Materialet är tillgänglig i 90 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Mammaträning nybliven mamma

350 kr/person

Läs mer

Challenge: Athlete Junkie

350 kr/person

Läs mer

Challenge: Beginner baby

350 kr/person

Läs mer