Mammaträning

Nybliven mamma

1 750 kr

Exkl. moms. Pris för 5 personer (350 kr/person)

Köp program

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Det här verktyget är för dig som vill ha information om träning, mammapepp och återhämtning kopplat till graviditet. Perfekt för dig eller anställda som vill söka information och inspiration. 

Om gravidträning

Att vänta eller att få barn är en av de största händelserna i livet. För många kvinnor innebär det en stor omställning och här har du som arbetsgivare möjlighet att göra skillnad! Genom att hjälpa gravida anställda perioden före och efter förlossningen stärker ni inte bara den berörda kvinnan utan visar hela teamet att ni verkligen bryr er om välmående och jämställdhet på arbetsplatsen. 

Det här får du!

När du köper paketet 'Mammaträning' får du tillgång till en samlingssida fullmatad med ett antal olika spellistor. Där kan du själv ta del av de videos som passar dig bäst. Välj mellan:

  • Mammapepp: Som nybliven mamma bubblar mycket hormoner och allt är nytt och ovant. Här får du hjälp med att landa och peppa dig själv i virrvarret av känslor som uppstår efter förlossningen.
  • Stark mamma: Yoga eller träning anpassad för den gravida kroppen eller den nyblivna mamman.
  • Mammapilates – träning efter förlossningen: Stärk kroppen efter din graviditet med välgörande pilatesklasser.
  • Återhämtning för nyblivna mamman: Som nybliven mamma sker det mycket i kropp och sinne. Det är starka känslor och sömnbristen är ofta närvarande. Här finner du några sekvenser som hjälper dig att varva ner.
  • Mamma-energi: Som nybliven mamma kan tröttheten vara ett konstant tillstånd. Här finner du hjälp och stöd för att komma igång med kropp och sinne.

Passar för...

...dig eller din personal som väntar eller har fått barn och som vill få stöd, inspiration och hjälp kopplat till graviditeten.

Levereras av Yogobe

Yogobe är en digital tjänst för hållbar hälsa, yoga och träning – för såväl privatpersoner som företag. Kärnan är ett videobibliotek med över 2000 sekvenser inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer.

Köpinformation

När du köpt tjänsten kommer du att få tillgång till materialet via Yogobes plattform. Materialet är tillgänglig i 90 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Mammaträning: Total Core

350 kr/person

Läs mer

Gravidträning och yoga

350 kr/person

Läs mer

Challenge: Beginner Baby

800 kr/person

Läs mer