Explore mindfulness

Utmana dig själv!

1 750 kr

Exkl. moms. Pris för 5 personer (350 kr/person)

Köp program

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Gör en hälsoutmaning tillsammans med dina medarbetare! Följ med på den här sex veckors mindfulness-utmaningen där du får öva dig i konsten att vara här och nu. Perfekt för dig som vill kunna styra din uppmärksamhet, utöva mental disciplin samt ge din kropp och sinne en paus i vardagen.

Kom igång med mindfulness

Mindfulness har många positiva effekter som minskad stress, ångest och en ökad närvaro.

Mindfulnessmeditation är en meditationsteknik i västerländskt format, med starka influenser från österländska traditioner som buddistisk, hinduistisk och kinesisk filosofi. Mindfulness kan beskrivas som en praktik med målet att utöva mental disciplin, genom att kunna styra och reglera din uppmärksamhet och dina känslor på ett medvetet sätt. 

Därför ska du klicka hem denna produkt:
  • Lätt att administrera och följa upp.
  • Det finns fler utmaningar att välja på, det finns något som passar alla.
  • Undvik sjukskrivningar när medarbetare är friska och mår bra – samtidigt som du får ett starkare arbetsgivarvarumärke.

Programmets innehåll

I programmet introduceras du till en meditationsteknik som heter Fokuserad Uppmärksamhet. Du fokuserar din medvetenhet på det du gör och sensationen av din andning för att hjälpa ditt nervsystem att varva ner. Meditationssessionerna är delvis guidade av läraren men innehåller även stunder av tystnad för egen utforskning. Ju längre fram i programmet du kommer, desto längre blir stunderna du mediterar – från sittningar på fem minuter till sittningar på 30 minuter.

Programmet består av:

  • En introduktion till mindfulnesstekniken "Fokuserad Uppmärksamhet" (Focused Attention)
  • Fem guidade meditationssessioner att utföra under sex veckor
  • En lugn yogasekvens som värmer upp och förbereder kroppen inför meditation
  • Två instruktionsvideor om hur du sitter upp respektive ligger ner när du mediterar 

Passar för dig som...

...vill få ett ökat välbefinnande, känna bättre balans och harmoni i kropp och själ.

Levereras av Yogobe

Yogobe är en digital tjänst för hållbar hälsa, yoga och träning – för såväl privatpersoner som företag. Kärnan är ett videobibliotek med över 2000 sekvenser inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer.

Köpinformation

När du köpt tjänsten kommer du att få tillgång till materialet via Yogobes plattform. Materialet är tillgänglig i 90 dagar från köpdatum.

Observera att kursinnehållet är på engelska.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Yinyogaprogrammet

350 kr/person

Läs mer

Mental hälsa: YOMI Yin

800 kr/person

Läs mer

Mental hälsa: YOMI Yang

800 kr/person

Läs mer