Lär dig stå på händer

Utmana dig själv!

1 750 kr

Exkl. moms. Pris för 5 personer (350 kr/person)

Köp program

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Gör en rolig träningsutmaning tillsammans med dina medarbetare! Att stå på händer har många fördelar. Hela kroppen utmanas, precis som vår lekfullhet. Ett perfekt tillfälle att släppa all prestation och leka oss fram genom teknik, styrka och rörlighet.

Därför ska du klicka hem denna produkt:
  • Lätt att administrera och följa upp.
  • Det finns fler utmaningar att välja på, det finns något som passar alla.
  • Undvik sjukskrivningar när medarbetare är friska och mår bra – samtidigt som du får ett starkare arbetsgivarvarumärke.

Lekfullhet framför prestation

Att stå på händer har många fördelar. Genom att stå på händerna får kroppen träning samtidigt som lekfullheten gör att prestationen försvinner. I utmaningen Lär dig stå på händer får du vägledning för att utvecklas och leka med handståenden. Stärk upp kroppen från grunden, öka rörligheten samt få viktiga tekniktips.

Programmets upplägg – tips och råd

Sekvenserna i detta program kan egentligen användas när du vill och under en obegränsad tid. Men om du vill komma igång med din handståendepraktik rekommenderar vi följande:

  • Utför olika sekvenser tre-fyra gånger per vecka under tre månader. Ej oftare, tänk på att spara på dina handleder och axlar.
  • Till en början – lägg fokus på de förberedande sekvenserna för att stärka upp och hitta en stabil grund att utgå från och därigenom undvika skador och överbelastning.
  • För dig som är nybörjare, eller om du tidigare lidit av en skada: ha tålamod och låt det ta tid. De förberedande sekvenserna kan du mer än gärna arbeta med upp till två månader. Låt resan vara fokuset, inte målet. Njut av vägen dit!

Passar för dig som...

...vill bli starkare, smidigare och utveckla handstående på ett lekfullt sätt.

Levereras av Yogobe

Yogobe är en digital tjänst för hållbar hälsa, yoga och träning – för såväl privatpersoner som företag. Kärnan är ett videobibliotek med över 2000 sekvenser inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer.

Köpinformation

När du köpt tjänsten kommer du att få tillgång till materialet via Yogobes plattform. Materialet är tillgänglig i 90 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Challenge: Athlete Junkie

350 kr/person

Läs mer

Yinyogaprogrammet

350 kr/person

Läs mer

Mammaträning: Total Core

350 kr/person

Läs mer