Yinyogaprogrammet

Kom ner i varv

1 750 kr

Exkl. moms. Pris för 5 personer (350 kr/person)

Köp program

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Gör en hälsoutmaning tillsammans med dina medarbetare! För många innebär arbetslivet hektiska dagar med mycket stress och lite tid för återhämtning. Yinyoga hjälper kroppen att komma ner i varv och lugnar nervsystemet. Med Yinyogaprogrammet får du ett sex veckor långt program för att hitta stillhet, lugn och avkoppling i kropp och själ.

Skapa avslappning i kropp och själ

Yinyogaprogrammet – ett sex veckor långt program och challenge för att hitta stillhet, lugn och avslappning i kropp, sinne och själ.  Under dessa veckor kommer ett flertal lärare från Yogobe guida dig eller dina medarbetare genom yinyogaklasser och meditationer för att hjälpa dig skapa utrymme att varva ner genom att lugna nervsystemet, vända blicken inåt samt landa och mjukna rent fysiskt. Du kommer få verktyg som du kan använda i både vardag och yogapraktik för att hantera stress, tankar och känslor. 

Därför ska du klicka hem denna produkt:
  • Lätt att administrera och följa upp.
  • Det finns fler utmaningar att välja på, det finns något som passar alla.
  • Undvik sjukskrivningar när medarbetare är friska och mår bra – samtidigt som du får ett starkare arbetsgivarvarumärke.

Utmaningens upplägg

Yinyogaklasserna

I programmet får du ta del av klasser med olika teman och längd. De första veckorna är klasserna lite kortare och blir sedan längre, men du har alltid en kortare klass som alternativ varje vecka.

Meditationer och föreläsningar

Utöver klasserna får du även tillgång till meditationer, teknikklasser och föreläsningar. Dessa fungerar som extramaterial för dig som vill fördjupa din praktik ytterligare – att använda för att skapa en verktygslåda för att lättare möta de känslor och tankar som kan komma upp när du börjar bromsa in. 

Innehåll per vecka, under sex veckor

  • Två yinyogaklasser, 30-90 minuter – kortare klasser första veckorna.

  • En kortare yinyogaklass, 15-20 minuter

  • En meditation, 5-20 minuter

  • Två teknikklasser, 5-10 min

  • En föreläsning, 5-10 minuter 

Passar för dig som...

...vill få ett ökat välbefinnande, känna bättre balans och harmoni i kropp och själ.

Levereras av Yogobe

Yogobe är en digital tjänst för hållbar hälsa, yoga och träning – för såväl privatpersoner som företag. Kärnan är ett videobibliotek med över 2000 sekvenser inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer.

Köpinformation

När du köpt tjänsten kommer du att få tillgång till materialet via Yogobes plattform. Materialet är tillgänglig i 90 dagar från köpdatum.

Du kan läsa mer om våra köpvillkor här.

Observera att du här köper tillgång för fem personer, vilket är minumum. Vill du köpa tillgång för fler kollegor kan du klicka här.

Köp till fler kollegor

Bidra till Agenda 2030!

Du kanske också är intresserad av...

Challenge: Athlete Junkie

350 kr/person

Läs mer

Challenge: Lär dig stå på händer!

350 kr/person

Läs mer

Mammaträning: Total Core

350 kr/person

Läs mer