Är du hållbarhetsansvarig och behöver en konkret plan att följa i ditt hållbarhetsarbete?

Då ska du nu direkt titta på vårt kostnadsfria och uppskattade webbinarie! Här får du får en konkret 5-stegs modell att följa – som också hjälper dig möta de hållbarhetskrav som finns, ex CSRD. Du får också en mängd andra smarta verktyg i en hel toolbox till din hjälp.

Ta del av webbinariet direkt!

Webbinariet ger dig:

 • En konkret 5-stegs modell
  En 5-stegs modell som tar dig från ovisshet till klarhet kring ditt hållbarhetsarbetes struktur och vilka byggstenar som måste finnas för att arbetet ska kunna röra sig snabbare framåt och i linje med rådande regelverk, som ex CSRD.

 • En hel toolbox med konkreta verktyg
  Du får både presentationen och alla smarta verktyg jag visar från webbinariet för att kunna arbeta effektivt direkt.

 • Nycklarna för att göra företagets hållbarhetsarbete lönsamt
  Du kommer få veta hur du kan hålla fokus på lönsamhet i ditt hållbarhetsarbete. Och hur du kan lyfta fram denna del hos ledning och ägare.

Se webbinariet här!

Fyll i din e-post för att se webbinariet direkt.

Fyll i din e-postadress för att se webbinariet direkt

Webbinariet är för dig som:

 • Ansvarar för företagets hållbarhetsarbete operativt. Du kan vara hållbarhetsansvarig, miljö/kvalitetsansvarig, marknadschef, projektledare, ägare eller har annan roll på ett mindre eller medelstort företag.
 • Vill få mer praktisk kunskap om hur social, ekonomiskt och miljömässig hållbarhet hänger ihop – och hur man greppar över dessa delar på ett bra sätt i hela verksamheten.
 • Behöver en konkret och tydlig struktur att arbeta efter för att hålla ihop alla delar samt få ert hållbarhetsarbete att röra sig snabbare framåt.

Hej! Det är jag som håller i webbinariet

Som VD och medgrundare till kommunikationsbyrån Advant och Jobba Hållbart så vet jag att hållbarhetskraven ökar snabbt från både kunder och medarbetare. Då jag också är ansvarig för vårt hållbarhetsarbete så vet jag att det kan vara svårt att skapa den strukturen som behövs för att kunna arbeta effektivt.

Så i detta webbinarie vill jag dela med mig av min resa som hållbarhetsansvarig – och ge dig de konkreta verktyg som jag vet fungerar.

Jag är också diplomerad hållbarhetsstrateg och har vunnit bland annat utmärkelsen Visionary i #Addher Awards, blivit utsett till Värmlands mest företagsamma person och har erfarenhet från flertalet styrelser.

/ Linda Jonsson, medgrundare, Jobba Hållbart och Advant.

Har du frågor?

Tveka inte på att höra av dig på hej@jobbahallbart.se

Vi svarar snabbt på dina frågor!

Mejla oss