Bli starkare på hållbarhet 

Vi vill hjälpa, guida och motivera dig i ditt hållbarhetsarbete. Se oss som din hållbarhets-PT, helt enkelt.  

Säg hej till din alldeles egna hållbarhets-PT!

Här får du verktygen för att göra ditt hållbarhetsarbete enkelt, lönsamt och mer tidseffektivt. Allt anpassat för små och medelstora företag och verksamheter.

Skräddarsy efter dina egna behov eller välj bland våra färdiga upplägg. Här hittar du utbildningar, guider, inspiration, kunskap och smarta hållbarhetsverktyg inom både social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet.

Tillsammans kan vi göra hållbarhet till något som engagerar medarbetare och ger konkreta resultat. Bra för dig, din verksamhet och vår planet.

Behöver du träna upp din hållbarhetsspänst?

Hos nästan alla verksamheter finns en stark vilja att bidra till ett hållbart samhälle. Problemet är att de ofta inte vet hur de ska göra eller var de ska börja. Utmaningen är extra stor för små och medelstora företag där tiden är knapp, kunskapen om hållbarhet ofta inte finns inom företaget och en dedikerad person som ansvarar för hållbarhetsarbetet kanske saknas.

Därför startades och finns Jobba Hållbart – för att hjälpa dessa företag göra sitt hållbarhetsarbete lönsamt, enkelt och inspirerande. Hållbarhet blir konkret. Det är vårt löfte och vad vi vill åstadkomma. Vi vill att alla företag ska göra skillnad för samhället och göra det på ett lönsamt och inspirerande sätt.

Hållbarhetsträning öppet 24 seven

Vi märkte att det saknades konkreta enkla digitala verktyg att använda i sitt hållbarhetsarbete. Därför har vi tagit fram sådana för att göra hållbarhetsarbetet enkelt, lönsamt och mer tidseffektivt:

  • Vår webbplats jobbahållbart.se är fulladdad med kunskap och inspiration om hållbarhet samt lärdomar från andra företag.
  • Hållbarhetsresan – Med Hållbarhetsresan kan du driva, leda och implementera ett modernt och lönsamt hållbarhetsarbete som ni inte bara kan vara stolta över, utan som även ger konkurrensfördelar där nya kunder och medarbetare kommer till er och inte tvärt om.
  • Utbildningar och praktiska verktyg inom både social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Det mesta digitalt, pedagogiskt och smart förpackat så att det blir lättare att använda i vardagen, när det passar dig. Allt anpassat för små och medelstora företag och verksamheter.

Har du någon att köra hållbarhetsintervaller med? 

Alla verktyg är framtagna av hållbarhetsexperter och hållbarhets-PTs från hela Sverige. Vi har samlat dem på jobbahållbart.se där du hittar det mesta för att ta ditt hållbarhetsarbete till nästa nivå. Välj tryggt något av våra färdiga upplägg eller skräddarsy med deras hjälp efter dina specifika behov.  

Vi bjuder på hållbarhetsmotivation!

Du kan också enkelt boka en 30 minuters personlig rådgivning med oss, välj enkelt den tid som passar dig bäst.Boka ett kostnadsfritt möte

Har du frågor?

  • Vilka upplägg passar min verksamhet?
  • Vill du ha ett skräddarsytt upplägg som är unikt för din verksamhet?

Vi svarar snabbt på dina frågor!

Mejla oss