Hållbarhetsresan – allt du behöver för ett lönsamt hållbarhetsarbete!

Fyll i dina uppgifter för att boka din plats i Hållbarhetsresan. Efter din bokning får du mer information och en faktura via e-post inom kort.

Har du några problem med din bokning? Kontakta oss, vi svarar snabbt.

Kontakta oss!

”Att ha en egen hållbarhets-PT som coachar med konkreta tips och verktyg är precis vad jag behöver i mitt arbete med att ta fram en hållbarhetsstrategi! Linda från Jobba Hållbart är lyhörd och har en stor förståelse för de utmaningar som finns med att tolka och förstå krav och riktlinjer kring hållbarhet- Hon har också tydliggjort och gett tips på hur jag ska kommunicera hållbarhetsarbetet internt”

— Sara Rapp, Sustainability Manager, Mercodia

Allt detta ingår! 👇

Dessutom ingår just nu 4 bonusar, så passa på nu!

 • HÅLLBARHETSRESAN (värde 45 000 kr)
  Skapa en hållbarhetsstrategi och konkret plan, anpassad för just ditt företag. 
 • BONUS 1 (värde 20 000 kr)
  Under hela Hållbarhetsresan får du tillgång till vårt gemensamma teamsrum, där du alltid kan ställa frågor. Du behöver aldrig fastna och inte veta hur du ska komma vidare mellan träffarna.
 • BONUS 2 (värde många timmar och flera hundra tusen)
  Du får ett verkligt exempelföretag att följa genom alla steg, kommunikationsbyrån Advant. Du får alla Advants analys- och styrdokument som inspiration till ditt eget arbete.
 • BONUS 3 (värde 3 995 kr)
  Färdiga dokument för datainsamling av intressentanalyser i Microsoft Forms. För medarbetare, ledning, kunder och leverantörer.
 • BONUS 4 (värde 995 kr)
  E-bok “Så använder du AI för att effektivisera ditt hållbarhetsarbete”.