Köpvillkor och information

Varmt välkommen till oss på Jobba Hållbart! Vi tycker att det är jätteroligt att du vill vara med och göra världen mer hållbar!

Betalning och priser

All betalning hos oss sker via Payson, där du enkelt, tryggt och säkert kan betala med kort, faktura eller delbetalning.

Jobba Hållbart är en plattform för företag, därför anges samtliga priser exklusive moms.

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan. Vi reserverar oss för eventuella bild- och skrivfel i webbshopen, exempelvis fel i produktbeskrivning eller felaktiga priser samt prisjusteringar.

Leveranser och returer

Samtliga produkter och tjänster som säljs via Jobba Hållbart är digitala alternativt kräver inte någon fysisk frakt. Produkterna och tjänsterna som du köper levereras antingen till din angivna mejladress eller via det inloggade läget på jobbahållbart.se. Om din produkt eller tjänst levereras via mejl ber vi dig att även hålla utkik i skräpkorgen, ifall mejlet fastnat i spamfiltret.

Distansavtalslagen och öppet köp

Distansavtalslagen gäller enbart för privatpersoner och för fysiska produkter. Därmed har du inte rätt att ångra ett köp av en produkt eller tjänst som levereras digitalt, exempelvis checklistor, kurser och utbildningar. Vi kan av samma anledning heller inte erbjuda återbetalning.

Digitala produkter får ej kopieras eller delas vidare!

Genom att godkänna våra köpvillkor godkänner du att du (eller någon annan) inte kommer att kopiera hela eller delar av materialet från Jobba Hållbart eller våra partners. Du får inte heller dela det vidare vare sig digitalt eller i fysisk form. De digitala produkterna får enbart brukas av dig som köpare om inget annat angivits.

Tidsbegränsad tillgång till produkterna

Alla digitala produkter är tillgängliga under en viss tid efter ditt köp, oftast 180 dagar (6 månader). Exakt tidstillgång specificeras på varje produktsida. Efter att tiden löpt ut kommer din produkt att försvinna från mina sidor.

Integritetspolicy och cookies

Du hittar vår integritetspolicy och cookiesredogörelse här.

Din mejladress samlas in vid köp

När du genomför ett köp ber vi dig om din mejladress. Den behövs för att du ska kunna logga in i Mina sidor och på så vis komma åt dina köp. Vi kan också komma att skicka ut information till dig som rör ditt köp, eller andra produkter och tjänster via Jobba Hållbart. Du kommer även att få ta del av vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från utskicken.

Företagsinformation

Innehållet i denna webbshop tillhandahålls, uppdateras och hanteras av Jobba Hållbart, som ägs och drivs av Advant Sweden AB.

Jobba Hållbart
c/o Advant Sweden AB
Kanikenäsbanken 29
652 14 Karlstad, Sverige

Organisationsnummer: 556728-1877
E-postadress: hej@jobbahallbart.se

Villkoren uppdaterades senast: 2024-02-26