Bild: Linda Jonsson, medgrundare Jobba Hållbart

Region Värmland väljer Jobba Hållbart som leverantör

Ja, vi är verkligen stolta över att ha fått detta prestigefyllda uppdrag tillsammans med vår partner och hållbarhetsexperterna på 2050. Det visar på vår samlade kompetens och det pedagogiska förhållningssätt som vi har, kopplat till små- och medelstora företags hållbarhetsarbete. Där tror jag att vi särskiljer oss från andra leverantörer, att hitta konkreta upplägg ”från a till ö” som företagen enklare kan ta till sig, säger Linda Jonsson, medgrundare Jobba Hållbart.

Insatser i hela Region Värmland

Uppdraget innebär att Jobba Hållbart kommer göra insatser i alla Värmlands 16 kommuner. Allt för att höja kunskapen kring vad hållbarhet innebär, inspirera företagen till att ta action samt hjälpa dem att göra detta på ett konkret och enkelt sätt. Arbetet kommer starta under mars 2024 och pågå löpande under de kommande åren.

Jag ser fram emot vårt samarbete och att göra skillnad för de små- och medelstora företagen i Värmland inom denna numera affärskritiska hållbarhetsfråga, säger Maria Lindeberg, projektledare för projektet Hållbara investeringar hos Region Värmland.

Detta uppdrag ligger helt i linje med Jobba Hållbarts vision och varför vi startade, vilket är att göra hållbarhet konkret, tidseffektivt och lönsamt för små och medelstora företag. Utmaningen är extra stor i dessa företag där tiden är knapp, kunskapen om hållbarhet ofta inte finns inom företaget och en dedikerad person som ansvarar för hållbarhetsarbetet kanske saknas. Vi vill ge dessa företag verktygen för att framtidssäkra sina verksamheter. Samtidigt som de skapar impact i världen och tar ansvar för det avtryck deras verksamheter gör. Och det kommer vi att få göra med de värmländska företagen nu också, vilket är fantastiskt kul, avslutar Linda!

Har du frågor?

Tveka inte på att höra av dig på hej@jobbahallbart.se

Vi svarar snabbt på dina frågor!

Mejla oss