Nyfiken på vårt upplägg Hållbarhetsresan?

Anmäl dig till vårt live-webbinarie för att ta en titt inne i Hållbarhetsresan! Vi visar upplägget i detalj – allt från mallar, stödet i CSRD-implementationen till den personliga experthjälp du får. Det kommer också att finnas gott om tid att ställa dina egna frågor! 

Vi komma lägga extra fokus på hur Hållbarhetsresan:

  • Stöttar dig som vill komma igång och följa CSRD i din verksamhet – från dubbel väsentlighetsbedömning till rapportering.

  • Skapar en stabil grund i ert hållbarhetsarbete som tål att granskas och kommuniceras, samt skapar det engagemang som du vill ha
  • Gör ditt hållbarhetsarbete mycket tidseffektivt med ett 20-tal färdiga mallar inom allt från intressentanalyser, CSRD-arbetet och hur du kommunicerar och leder arbetet.
Boka din plats nu!

Detta är Hållbarhetsresan:

  • Allt du behöver för skapa ett lönsamt och strukturerat hållbarhetsarbete i linje med CSRD – från dubbel väsentlighetsbedömning till rapportering.

  • Ett färdigt steg-för-steg upplägg som guidar dig från nuläges- och intressentanalyser till att skapa en hållbarhetsstrategi samt implementera och kommunicera hållbarhetsarbetet. Du behöver inte kunna något om hållbarhet innan.

  • Ett tidseffektivt upplägg med digitala workshops där ni tillsammans med andra verksamheter och några av Sveriges vassaste hållbarhetsexperter gör jobbet tillsammans.

Läs mer om Hållbarhetsresan här!
Boka din plats till webbinariet här:

Fyll i din e-post för att säkra din plats på vårt kostnadsfria webbinarie torsdag 22 augusti kl 09:00 – 09.45. 

Du får mer info och länk till webbinariet till din mail när du bokat din plats. 

 

Anmälan till live-webbinar 22/8

Webbinariet är för dig som:

  • Ansvarar för eller leder företagets hållbarhetsarbete operativt. Du kan exempelvis vara hållbarhetsansvarig, miljö/kvalitetsansvarig, marknadschef, projektledare, vd eller ägare. 
  • Behöver ta snabba och konkreta steg mot ett strukturerat hållbarhetsarbete. Kanske har ni fått krav på rapportering enligt CSRD av koncernen eller av dina kunder? 
  • Behöver ta fram ett strukturerat hållbarhetsarbete från grunden eller uppdatera ett befintligt hållbarhetsarbete och strategi utifrån en snabbrörlig omvärld och rådande regelverk, så som CSRD. Du behöver få tydligare struktur med tydliga KPI:er och som också bygger på den dubbla väsentlighetsbedömningen. 

Hej, det är jag som håller i webbinariet!

Vi startade Jobba Hållbart och tog fram Hållbarhetsresan för att vi insåg att det saknades konkreta enkla digitala verktyg för mindre- och medelstora företag att använda i sitt hållbarhetsarbete. Se oss som din hållbarhets-PT helt enkelt! 

Jag hoppas kunna dela med mig av konkreta tips, mina erfarenheter och svara på de frågor du har. 

Boka din plats så ses vi där! 

/ Linda Jonsson, hållbarhetsstrateg och medgrundare, Jobba Hållbart 

Har du frågor?

Tveka inte på att höra av dig på hej@jobbahallbart.se

Vi svarar snabbt på dina frågor!

Mejla oss